Де на Львівщині найбільше хворих на коронавірус

20234 0
Троє людей, двоє зі Львова і один із Пустомитівського району, померли, ще троє видужали.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На Львівщині підтвердили 82 випадки захворювання на коронавірус. У Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ розповіли деталі про хворих.

Читайте також: Львів’ян просять не виходити на вулицю на вихідні

Зокрема 59 хворих зі Львова, 9 – з Пустомитівського району, 8 – із Жовківського району, 3 – зі Стрийського району, по одному хворому з Перемишлянського, Дрогобицького району та Городоцького районів. У 32 випадках захворювання реєстрували у контактних осіб з хворими на Covid-19.

Троє людей, двоє зі Львова і один із Пустомитівського району, померли, ще троє видужали. За останню добу в області виявили 21 хворого на коронавірус.

Летальні випадки:

  • 69-річний чоловік. Захворів 20 березня, його госпіталізували 26 березня у Львівський обласний регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр. 4 квітня він помер, а за день результати аналізів підтвердили коронавірус.
  • 51-річний чоловік з Пустомитівського району. Захворів 3 квітня, тоді ж його госпіталізували у Львівську клінічну лікарню на залізничному транспорті». 6 квітня він помер, а за два дні в нього підтвердили коронавірус.
  • 58-річна жінка з Жовківського району. Захворіла 20 березня, а померла 9 квітня. Позитивний результат на Covid-19 отримали ще 3 квітня. Вона лікувалася в інфекційній лікарні Львова.

Читайте також: Наш захист понад усе. Український лікар у Німеччині про те, як уберегтися від коронавірусу

Нагадаємо, на Львівщині 11 медиків інфікувалися коронавірусом, тож львів’ян просять повідомляти медиків швидкої про можливі симптоми коронавірусу, аби ті відправляли на виклик спеціально обладнані бригади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!