Де на Львівщині заборонять рух вантажівок на час негоди. Перелік трас

3324 0
У Львівській області оголошено штормове попередження.
фото: mukachevo.net

фото: mukachevo.net

На Львівщині на 23-24 грудня оголошено штормове попередження. Очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця на дорогах та пориви вітру. Особливо погода погіршиться у гірській місцевості.

Через це Служба автомобільних доріг у Львівській області вводить обмеження руху великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення:

  • М-06 Київ – Чоп (на ділянці м. Стрий – межа Закарпатської області);
  • Н-13 Львів – Самбір – Ужгород ( на ділянці Старий Самбір – межа із Закарпатською областю);
  • Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів (на ділянці Давидів – межа з Івано-Франківською областю), Яблунецький перевал;
  • Т-14-02 Східниця – Пісочна (на ділянці смт. Східниця – Борислав);
  • Р-21 Долина-Хуст, Вишківський перевал; 
  • Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільський, Буковецький та Кривопільський перевали.

Обмеження діятимуть з 20:00 23 грудня до 9:00 24 грудня.

«Просимо утриматися від поїздок водіїв великовагового транспорту в зазначений період часу або перечекати негоду на тимчасових майданчиках відстою, аби уникнути утруднення в русі на автомобільних дорогах, особливо на перевальних та складних ділянках», – кажуть в САД.

Із переліком місць відстою можна ознайомитись за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!