На правах реклами

Де нестандартно відпочити з друзями поблизу Львова

4554 0
Минулого року недалеко від Львова в одному з найкращих курортів Європи Edem Resort Medical & SPA відкрили перший у Західній Україні гольф-клуб Edem Golf Club. І одразу це місце стало улюбленим для дружних компаній. Гра, яка захоплює, змушує думати, аналізувати і водночас отримувати задоволення від спорту – це гольф.

 

Тренер гольф-клубу Сергій Хітяєв розповідає, як проходять індивідуальні уроки для початківців та групові тренування для компанії друзів.

Загалом, усі перші тренування починаються  зі знайомства із гольфом, його історією, правилами та етикетом. Потім я допомагаю кожному гравцю підібрати спорядження відповідно до його фізичних особливостей.

Далі ви починаєте тренування: відпрацьовуєте техніку свінгу – основного руху в гольфі. Я показую вам, які різновиди ударів бувають та які ключки потрібно використовувати, щоб досягти потрібної дистанції і точності польоту м’ячів. І усе це поряд із дивовижною природою біля лісу та озера.

Яку користь приносить гольф?

Важко переоцінити позитивний вплив від тренувань на гольф-площадках. Перебування на свіжому повітрі, розмірена ходьба під час гри і посильні фізичні вправи поліпшують координацію рухів, тренують гостроту зору, приводять нервову систему в стан рівноваги, а ще, кажуть, сприяють ясності думок і прийняттю правильних рішень. Не один бізнес-контракт погодили саме під час гри.

Яка вартість групових та індивідуальних уроків? Чи потрібно готуватись до заняття?

Перш за все, якщо плануєте тренування з друзями чи індивідуальні уроки – обов’язково забронюйте заняття. Ми працюємо з 10.00 до 20.00 у будні та вихідні.

Одягніться та взуйтесь зручно, беріть друзів і приїжджайте у Edem Golf Club для першого тренування.

Для того, щоб почати впевнено грати в гольф, потрібно взяти декілька уроків. Індивідуальний прогрес кожного залежить від багатьох об’єктивних факторів і особистого бажання навчатись.

Щодо вартості:

Вартість індивідуального уроку - 900 грн/год

Вартість групового тренування (від 5-ти осіб) – 600 грн/особа

А забронювати урок можна за номером 098 83 68 047 Edem Golf Club

Україна, Львів  Edem Resort Medical & SPA.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!