Де поплавати на Львівщині та як слідкувати за собою під час забігів. Головне

1450 0
Усе, що ви могли пропустити, або що могли проспати.
Photo by Artem Kniaz on Unsplash

Photo by Artem Kniaz on Unsplash

У Львові підвищили податок на нерухомість та землю, подекуди ставки зросли утричі та до максимальної межі, яку дозволяє закон. Це означає, що за комерційну нежитлову нерухомість, житлову нерухомість, а також за землю у Львові, та на територіях, які приєднались до міста, доведеться платити більше.

Читайте також: В Україні пропонують перенести День молоді з радянської дати на дату ООН 

У Львові у межах вулиць Кульпарківської та Садової у Львові зведуть торгово-офісний комплекс із трьорівневим паркінгом. Також там планують збудувати багатофункційну будівлю, у якій, зокрема, буде житло, заклад освіти та підземний паркінг. Будуватиме компанія депутата Львівської міської ради Назарія Бербеки.

А для нових власників будівель на території колишнього ЛАЗу прописали вимоги. Виконавчий комітет прийняв рішення щодо території автобусного заводу, де дозволили розміщувати лише об’єкти виробничого та громадського призначення з науковими та освітніми функціями. Також офіційно заборонили змінювати призначення земельних ділянок та розміщувати на них житлову забудову.

Читайте також: Pfizer та BioNTech починають випробування третьої дози Covid-вакцини

У Львові планували створити окрему медичну гарячу лінію «Запитай у лікаря». За задумом ця міська інформативно-комунікаційна програма мала б обслуговувати мешканців Львова, які мають питання щодо отримання медичних послуг, у тому числі, коли йдеться про вакцинацію від коронавірусу. Утім депутати Львівської міськради перенесли це питання з розгляду, мовляв, чому не можна, аби кілька медиків приєдналися на «гарячу» лінію міста.

Журналісти Tvoemisto.tv дослідили обставини смерті бігуна на Львівському півмарафоні, дізналися деталі трагедії і з'ясували найпоширеніші причини летальних випадків на таких забігах. А також розпитали фахівців, як тренуватися, брати участь у змаганнях і не створювати небезпеки для свого життя чи здоров'я.

Читайте також: Алергіків стає більше. Як вчасно діагностувати та лікувати алергію

До речі, американська компанія Pfizer разом з німецькою корпорацією BioNTech заявили про плани розпочати випробування третьої дози вакцини з метою посилення імунітету людини проти нових штамів Covid-19.

Звертаємо вашу увагу, що сьогодні на Львівщині оголосили штормове попередження.

Але поки надворі спека Tvoemisto.tv пропонує підбірку озер на Львівщині, де можна поплавати.

Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!