Де поплавати у Львові? Три відкриті басейни

21263 0
Хоча літньої відпустки ще треба дочекатися, не варто відмовляти собі у задоволенні поплавати вже зараз. Tvoemisto.tv зібрало інформацію про три відкриті басейни у Львові, де можна відкривати сезон купання, не виїжджаючи за місто.
фото: dp.vgorode.ua

фото: dp.vgorode.ua

Спортивно-розважальний комплекс «Медик»

Однією із  атракцій комплексу є басейн, який взимку перетворюється у ковзанку. Довжина та ширина чаші басейну – 50х25 метрів, максимальна глибина – трохи більше двох метрів. Поруч є пляжна кабіна для переодягання та вуличний душ. За бажанням, можна скористатися шезлонгом та зонтиком.

Фото: medic-lviv.virtual.ua

Час роботи: 08:00 – 20:00.

Ціна: для дорослого – 40 грн за годину; для дитини – 25 грн.

Адреса: вул. Горбачевського, 24.

Попередня реєстрація – не обов’язкова. Деталі за телефоном: 032 297 07 51.

Сайт басейну у спортивно-розважальному комплексі «Медик».

 

Басейн «СКА»

Хоч це і басейн навчально-спортивної бази літніх видів спорту, відвідати його може кожен львів’янин чи гість міста. Довжина відкритого басейну 50 метрів, він розділений на 8 доріжок. Температура води постійно підтримується на позначці 28-30 градусів, навіть узимку.

Фото: geolocation.ws

Час работи: 07:00 – 21:30.

Ціна: для дорослої особи – 40 грн за годину; для дитини – 25 грн за годину.

Адреса: вулиця Клепарівська, 39а.

Як розповіли Tvoemisto.tv в адміністрації басейну, приходити на плавання можна без реєстрації, але із довідкою від лікаря (про те, що дозволяється плавати). Контактний телефон: 032 233 25 25.

Сайт басейну «СКА».

 

Kavalier Beach Club

Готельно-відпочинковий комплекс має у своєму складі й відкритий басейн (20 метрів завдовжки, 1,40 метрів завглибжки, з підігрівом). Поруч – шезлонги і бунгало, зелена лаунж-тераса та ресторан під шатром. Цього року відкриття сезону купання у відкритому басейні заплановане на 27 травня.

Фото: gastroli.ua

Час роботи: з 8:00 до 21:00 (щодня).

Ціна: близько 300 грн з особи; наразі цьогрічний прайс на відпочинок та плавання ще формують, тому ціни краще уточнювати за телефоном: +38 096 144 3535.

Адреса: вулиця Старознесенська, 70.

Аби потрапити до басейну, потрібно попередньо зареєструватися за телефоном: +38 096 144 3535. У закладі не передбачено окремих тренерів із плавання для дітей, проте батьки можуть приходити із дітлахами, якщо самостійно за ними наглядатимуть.

Сайт басейну Kavalier Beach Club.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!