Де придбати нові проїзні картки на електротранспорт у Львові. Перелік адрес

6567 1
Поки що нові місячні проїзні картки продаються в трьох точках продажу ЛКП «Львівелетротранс».
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Нові місячні проїзні картки у Львові діють з 1 жовтня. Проте придбати їх можна поки що не у всіх кіосках. Як повідомив Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, проблема є на рівні реалізаторів – газетних кіосків: «Можливо, вони не готові ще їх продавати. “Львівелектротранс” продає проїзні у своїх точках».

Читайте також: Вибір між безпекою і зарплатнею. Слово на захист перевізників

Нові проїзні зараз реалізуються в приміщенні комунального підприємства за адресою вул. Сахарова, 2, а також в кіосках на кінцевій зупинці трамваїв №3 і №5 на вулиці Княгині Ольги та тролейбусній зупинці на вулиці Шота Руставелі.

Нагадаємо, що 29 вересня виконком міської ради затвердив нову вартість (120 грн – повний, 60 грн – пільговий) місячних проїзних карток у електротранспорті Львова, які діють на трамваї та тролейбуси одночасно. Від проїзних лише для одного виду електротранспорту відмовилися. Крім того, змінився принцип дії карток – тепер вони дійсні 30 днів з моменту купівлі, а не впродовж календарного місяця.


Читайте також:
4 Жовтня, 2017 13:06
Володимир Цікаво який недоумок робив дизайн квитків?
Чому не лишили старий дизайн нормально ж було.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!