Де сьогодні у Львові подивитися гру української Збірної на Євро 2020

2390 0
У Львові є дві фан-зони на відкритому повітрі.
Фото: Global Look Press

Фото: Global Look Press

Сьогодні о 16:00 відбудеться матч України з Північною Македонією. У Львові працюють кілька фан-зон, зокрема фан-парк перед ЛНУ ім. Івана Франка та у Ennio Event Square, що на Джерельній, 22. 

Трансляція всіх футбольних матчів у Ennio Event Square проходить на трьох екранах із оснащеною якісною звуковою системою. Вхід у фан-зону коштує 50 грн, вартість квитка у VIP-зону – 200 грн

У фан-парку перед ЛНУ ім. Івана Франка встановлено великий екран, де також транслюють всі матчі. Вхід на територію вільний. 

Подивитися футбол онлайн можна за наявності відповідної підписки на oll.tv або на сайті Megogo. Також гру можна переглянути у прямому ефірі на телеканалі «Футбол 1» та на каналі ТРК «Україна».

«Футбол 24» проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Україна – Північна Македонія. Текстова онлайн-трансляція також буде у Sport.ua. 

Читайте також: Збірна України поступилася Нідерландам у своєму першому матчі Євро 2020

Розклад збірної України на груповому етапі Євро-2020: 

16.00 год 17 червня – Україна – Північна Македонія (2-ий тур)

19.00 год 21 червня – Україна – Австрія (3-ій тур)

Нагадаємо, що Україна поступилася Нідерландам у футбольному матчі 13 червня з рахунком 3:2. Перший гол у ворота українців забив Джорджіньо Вейналдум на 52 хвилині. Одразу за кілька хвилин (58) ще одним голом відзначився нідерландський футболіст Ваут Веггорст. Капітан української збірної Андрій Ярмоленко дальнім ударом потрапив у ліву «дев'ятку» та скоротив рахунок у матчі. Роман Яремчук на 79 хвилин забив ще один гол суперникам. Однак Дензел Дюмфріс влучив у дальній кут воріт українців, чим вивів свою збірну вперед — 3:2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!