На правах реклами

Де спробувати справжню неаполітанську піцу у Львові. Локація, ціни

8911 3
Нещодавно у Львові відкрили заклад, де можна спробувати неаполітанську піцу, якої в Україні майже немає. Tvoemisto.tv пропонує детальніше ознайомитись з концепцією закладу.

Локація

Каззка – нова піцерія Львова і четвертий заклад Кості Форкера поруч з бургерною Delicateka, кав’ярнею Punkt, рестораном Корки та крихти. Його нескладно розшукати за червоними дверима з двох сторін будинку на куті вулиць Лесі Українки та Друкарської.

Заклад невеличкий – 28 посадкових місць плюс літній майданчик. Але тут спромоглися стоворити дуже комфортну і енергетичну локацію з відкритою кухнею та відкритою зоною бару. В оздоблені використовували багато дерева, металу, скла, залишаючи відкритими стіни 100-літнього будинку, меблі везли з Голандії, Британії, Італії, зібрали велику колекцію різнобарвних винних келихів різних часів та країн походження.

Концепція закладу

Ідеї закладу передувало бажання створити монопродуктовий концепт зі стравою, якої у Львові (та й у країні загалом) майже немає – неаполітанською піцею і стати найпоказовішим закладом у своїй ніші. Ця піца суттєво відрізняється від стилістики піци з тонкого коржу та хрусткого тіста. Плюс її не можливо зробити без відповідності до італійської рецептури.

Тісто ферментується щонайменше 1,5 доби. Використовують виключно італійське борошно та переважно всі продукти made in Italy. Піца має характерні великі пухкі бортики. В меню 8 піц, назви яких повідомляють клієнту про центральний продукт у страві. Невеличкі розділи антіпасті, салатів та десертів пропонуються до доброї підбірки вин та кави - напоями, про які тут подбали відповідно до стандартів мережі. 

Ціни

Незвичною для центра міста пропозицією є і другий сніданок, або як його тут називають "каззковий сніданок". З 10:30 до 12:00 вам запропонують каву, келих просекко та мільфей за спеціальною ціною 88 грн. Загалом ціни дуже привітні: піци - до 119 грн, салати та антіпасті до – 128 грн.

Каззка –  назва-мрія, якій хочеться відповідати за базовим визначенням слова та продукту, що лежить в основі пропозиції. Подвійне зз, як в pizza, просте прочитання на різних мовах, та емоційне повідомлення про походженя проекту (Україна, Львів) – все це має заохотити гостей завітати в Каззку вперше. А команда гарантує зробити все задля того, щоб кожен повернувся знов.

Заходьте в Каззку на вул. Лесі Українки, 33 (перехрестя з Друкарською)

+380 (66) 125 0112

10:30 - 23:30 щодня


16 Листопада, 2018 17:32
Максим Як на мене найкраща піца в Pizza Letta, кращої я не їв.
30 Червня, 2018 12:31
Ігор Не впустили, бо не лю[***] москалів! Особисто Я, дав би ще копняка в [***]...
29 Червня, 2018 17:25
Андрій буквально сегодня этот Костя на пороге своего заведения без объяснения причин сказал, что мне лично в его заведениях не рады и обслуживать не будут. и вот я вижу рекламу, на которую он потратил деньги - вы её показали, деньги отработали. а теперь я бесплатно хочу спросить у газеты - это вообще законно? отказать человеку в кафе без объяснения причин сразу как только человек зашёл. причиной тому мой русский язык? еврейский нос? лишний вес? мои отзывы в соцсетях?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!