Де студентам-медикам дізнатись свій результат із міжнародного іспиту

2493 0
Звіт про персональну успішність українських студентів надала Національна рада медичних екзаменаторів США.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

З’явились персональні результати міжнародного іспиту з основ медицини IFOM. Львівські студенти-медики можуть дізнатись їх через запит у Центр тестування при МОЗ України. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Для подання запиту потрібно заповнити відповідну форму. Для громадян України та для україномовних іноземців вона розміщена за посиланням. Для російськомовних іноземців – тут, а для англомовних – тут.

Для заповнення форми необхідна скан-копія (фото) студентського квитка або паспорта та 9-значний номер ID студента в системі ліцензійних іспитів «Крок». Після заповнення електронної форми, результат іспиту, в порядку черги, надійде на особисту електронну пошту студента.

Читайте також: Що означає результат львівських студентів із міжнародного іспиту з медицини. Пояснення експерта

Звіт про персональну успішність українських студентів-медиків надала Національна рада медичних екзаменаторів США, що і була розробником IFOM Basic Science. У звіті ідеться про загальний результат кожного студента, профіль його знань за окремими блоками, сильні та слабкі сторони, а також порівняння результатів з показниками міжнародної порівняльної групи.

Групові результати складання IFOM за кожним університетом оприлюднили у серпні. Тоді Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького посів за цими результатами третє місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!