Де у Львові можна здати лампи та батарейки. Графік роботи еко-буса

5891 0
Для львів’ян оприлюднили графік стоянок еко-буса у січні та лютому 2018 року.
фото: volynpost.com

фото: volynpost.com

Від завтра у Львові еко-бус продовжить їздити містом і матиме стоянки у різних районах, аби збирати від мешканців на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи й батарейки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

В повідомленні також йдеться про те, що із січня 2016 року до кінця 2017 року на базі мікроавтобуса «Еко-бус» від населення прийнято понад 16 тис відпрацьованих люмінесцентних ламп та 168 непридатних ртутних термометри, які станом на сьогодні перероблені в повному обсязі.

 

 

Читайте також: Коли на Львівщині почнуть будівництво сміттєпереробних заводів

Практично усі компоненти, отримані в результаті переробки ламп, можуть бути використані у якості вторинної сировини. Також завдяки такій переробці забезпечується недопущення потрапляння ртуті у контейнери твердих побутових відходів у місті.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!