Де у Львові 5 грудня відключають світло? Доповнений перелік вулиць

10790 3
Сьогодні, 5 грудня, о 9:09 ПАТ «Львівобленерго» ввело в дію «графіки аварійних відключень світла» на Львівщині. Аварійні вимкнення світла слід очікувати на таких вулицях міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, Чорновола, Замарстинівська, кн.Ольги, Стрийська, Городоцька, Окружна та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка. Час, коли на цих вулицях не буде світла, енергетики не уточнюють.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

Крім того, близько 11:30 з'явилась додаткова інформація про відключення таких вулиць: Щурата, В. Великого, Кульпарківська, Любінська, Франка, Панаса Мирного, Пасічна, Зелена та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка.

У Львівській області світло вимикатимуть у м. Червоноград, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Городоцькому,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Самбірському, Сокальському та  Яворівському районах. Про це tvoemisto.tv повідомили у відділі корпоративних зв’язків «Львівобленерго».

Водночас, як повідомили tvoemisto.tv читачі, з 1 грудня щодня вимикають світло на вулиці Золотій та на сусідніх вулицях. "Це відбувається щодня з 10:00 і десь до 12:00-13:00, однак у "Львівобленерго" про це не попереджеють", - скаржаться люди.

Введення в дію і припинення таких графіків відімкнення відбувається за спеціальним розпорядженням «Укренерго».

Якщо виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням:

звертайтесь до Кол-центру ПАТ «Львівобленерго» – 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Додамо, енергетики просять підприємства Львова працювати вночі, а львів’ян обмежити користування ліфтами і вмикати пральні машини вночі.

 


Читайте також:
5 Грудня, 2014 15:30
Олександр вул. Хвильового (закінчення вулиці) виключають щодня з 9:30 по 11:45
5 Грудня, 2014 13:06
Андрій Ви дограєтесь до того, що мами, в яких немовлята дома, залиють ваші противні пики холодною кашою для годування!!!
5 Грудня, 2014 13:03
Андрій Виродки.А може досить відключати вулиці з електроплитами, де немає газу!!!!??? Експортери ви хєрови!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!