Де у Львові безкоштовно переглянути кіно просто неба. Локації

7419 0
Влітку у Львові демонструватимуть безкоштовні кінопокази просто неба. Tvoemisto.tv зібрало всі локації із розкладом сеансів фільмів, які зроблять літні вечори більш атмосферними та романтичними.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького

У львівському Парку культури і відпочинку стартували безкоштовні кінопокази просто неба. Фільми попередньо анонсують на сторінці спільноти у Facebook.

Фільми транслюють кожної п’ятниці, суботи та неділі о 21:30. Кінопоказ відбуваються на галявині перед головним входом у парк. Фільм для недільного перегляду зможуть обирати самі глядачі.

Нічні кіносеанси у Парку культури триватимуть до кінця вересня. Організаторами кінопоказів є адміністрація Парку культури і відпочинку та KredoBank».

Центр Довженка

На початку червня Сихові в Центрі Довженка розпочали проект «Кіно на даху». До вересня на даху Центру Довженка можна буде переглядати фільми на різну тематику. Кінопокази відбуватимуться щочетверга о 21:30, а після перегляду можна долучатися до обговорення. Анонси фільмів розміщуватимуть на Фейсбук-сторінці Центру. 

Prostir Lviv

Також безкоштовні перегляди фільмів пропонують у Prostir Lviv, що на вул. Лижв’ярській 42. Стежити за кінопоказами можна на Фейсбук-сторінці. Вони відбуваються щодня після 21:00. Окрім кінопоказів, тут організовують вечірки та інші культурні події.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!