Де у Львові дізнатися свою групу крові і стати донором?

3510 0
12 жовтня у Львові відбудеться акція «Краплина життя – це я», під час якої фахівці визначатимуть групу крові та резус фактор усіх охочих. Також волонтери будуть реєструвати всіх охочих стати потенційним донором в інформаційну базу, яка буде використовуватися при потребах для онкохворих дітей та військових, постраждалих у зоні АТО.
Фото: medvesti.com

Фото: medvesti.com

Асоціація молодих донорів України уже вдруге ініціює проведення благодійної акції «Краплина життя – це я!», головна мета якої – привернути увагу громадськості до проблем донорства крові в Україні.

На акції будуть діяти:

– пересувна експрес-лабораторія, в якій фахівці визначатимуть групу крові та резус фактор всіх охочих,

– намет для визначення тиску крові,

– працюватимуть волонтери з роздатковими інформаційно-агітаційними матеріалами (пам’ятка донора крові та інформаційний флаєр).

Також волонтери будуть реєструвати всіх охочих стати потенційним донором в інформаційну базу, яка буде використовуватися при нагальних потребах для онкохворих дітей та військових, постраждалих у зоні АТО.

Контактна особа: Студент Володимир - лікар-радіолог, координатор Львівського осередку Асоціації молодих донорів України, тел: 099-164-18-88, 098-080-00-68, E-mail: [email protected], (032) 253 03 35.

Коли: неділя, 12 жовтня, 14:00-18:00.

Де: King Kross Leopolis.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!