На правах реклами

Компанія Авалон влаштовує огляди квартир в новобудовах

7097 0
Нова програма «Home Address» передбачає надійні угоди купівлі квартир у житлових комплексах на завершальних етапах будівництва.
https://avalon-inc.com.ua

https://avalon-inc.com.ua

Безпека угоди купівлі квартири стає важливим фактором

Серед покупців, що шукають для себе квартиру, прогнозовано зріс попит на надійні та безпечні угоди.

«Майже тримісячний карантин має наслідком цілком зрозумілу тривогу ринку щодо вчасних здач в екплуатацію новобудов», – говорить Денис Шульга, співзасновник сайту нерухомості «Енциклопедія Новобудов».

Це, за його словами, призвело до того, що майже половина попиту, відповідно до аналітики сайту, зараз складають готові або на стадії завершення квартири.

Програма купівлі квартир на завершальному етапі будівництва у Львові

У червні компанія Avalon оголосила початок спеціальної програми Avalon Home Address , яка якраз і дозволяє клієнтам придбати готове житло на завершальному етапі зведення житлових комплексів.

«У рамках програми Avalon Home Address ми підібрали пропозиції квартир в житлових комплексах, будівництво яких завершено або перебуває на завершальному етапі. Серед них можна обрати житло, яке найбільше відповідає бажаним параметрам локації, ступеня готовності та цінової політики», – говорить директор з продажу компанії Avalon Марта Герус.

Наприклад, є можливість обрати квартиру в збудованих секціях житлового комплексу Avalon Zelena Street на Зеленій, 204 (на головному фото: біля збудованих секцій проводять благоустрій території та встановлюють сучасні дитячі майданчики)Або квартири в найвищих будинках Львова – Avalon UP на проспекті Червоної Калини, де будівництво на етапі завершення. І тут також є вибір – перший будинок комплексу готується до здачі вже на середину літа, а другий – до кінця року.

«У такий спосіб менеджери з продажу допоможуть обрати оптимальний варіант та зорієнтують в спеціальних можливостях програми купівлі житла на завершальному етапі по кожному конкретному об’єкту», – говорять в компанії.

Адреси, де можна придбати квартири на завершальному етапі будівництва

Вигідні пропозиції на придбання квартир в межах програми діють у 5 житлових комплексах, котрі на завершальній стадії готовності: 

  • Avalon 37 на вул. Личаківська, 37;
  • Avalon Zelena Street на вул. Зелена, 204;
  • Avalon Up на просп. Червоної Калини, 60;
  • Avalon Time на вул. Липинського, 27;
  • Avalon K2 на вул. Замарстинівська, 55.

Як оглянути квартиру безпечно

Онлайн-відеоогляд. Досвід, здобутий компанією під час карантину, дав можливість сьогодні створювати чимало контенту, серед якого – відеоогляди готових квартир. Відео будуть викладатися та постійно присутні в Instagram і Facebook сторінках, а також YouTube-каналі компанії.

 

 

Трансфер до новобудови. Разом з повноцінною роботою офісів після карантину компанія відновила і візити на локації будівництва. Домовитися про візит безпосередньо на місце можна під час консультацій з менеджером компанії.

Безпека. За час карантину компанія зробила все необхідне для переналаштування бізнес-процесів й організації нового робочого простору.

«Ми дотримувалися вимог МОЗ, підвищених санітарних норм, здійснювали моніторинг стану здоров'я, зараз у компанії діє програма підтримки працівників та їхніх сімей. На будівельних майданчиках ми підвищили вимоги до безпеки й індивідуального захисту і працюємо нон-стоп згідно з графіком для збереження домовленостей перед інвесторами компанії», – говорить Яна Якимович, HR Business Partner.

Детальніше про об’єкти компанії можна дізнатися на сайті компанії, в соціальних мережах та центрах продажу у Львові:

  • пр. В.Чорновола, 18 (поряд з ЖК Avalon)
  • пр. Червоної Калини, 60

Телефон: 0 800 500 055


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!