На правах реклами

Де у Львові купити житло в новобудовах за знижками? Адреси

4057 0
З 17 до 31 травня 2016 року компанія «ЕКО-ДІМ» пропонує акційну пропозицію - знижку 5% на квартири у своїх новобудовах.

«Квартири в трьох нових будинках, будівництво яких зараз ведеться (проспект Червоної Калини, 37, вулиця Орна, вулиця Величковського), до кінця травня можна придбати за спеціальною ціною. Діють знижки  3% та 5% в залежності від способу купівлі, - розповідають в компанії ЕКО-ДІМ. –  З вільними квартирами, які продають, можна ознайомитися на сайті або в офісах компанії».

Характеристики всіх нових житлових комплексів ЕКО-ДІМ стабільно високі – зі зручним плануванням та  облаштуванням території. Всі будівлі енергоефективні та продумані зі зручністю проживання для своїх майбутніх мешканців.

Придбання квартири в будинках ЕКО-ДІМ, як завжди, відбувається за законом та надійно – через Фонди Фінансування Будівництва, що разом з продуманою фінансовою політикою та розвиненою виробничою базою дозволяє забезпечити надійність угоди та її економічну вигоду для покупця.

Детальніше - на сайті www.eko-dim.com та офісах компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!