Де у Львові курсуватиме новий електробус? Деталі

2499 0
Перший в Україні електробус, зібраний на львівському концерні «Електрон», буде їздити у Львові за тролейбусним маршрутом №13.
Фото: vgolos.com.ua, zaxid.net

Фото: vgolos.com.ua, zaxid.net

Про це розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васильєв. За його словами, електробус вирішили пустити за маршрутом №13 пл. Івана Підкови – вул. Грінченка, оскільки це єдиний маршрут, який заїжджає на проспект Свободи, – передає zaxid.net.

«Хочемо, щоб усі в місті бачили сучасний транспорт, який у нас є», – мотивував вибір Васильєв.

Він також додав, що за потреби електробус зможе виїжджати й на інші маршрути.

Коли саме електробус вийде на маршрут, наразі невідомо, хоча раніше планувалося, що він почне їздити вже до кінця цього року. «Електробус ще не передали на баланс «Львівелектротрансу». Щойно його передадуть, проведемо тестові виїзди і після того назвемо дату його виходу на маршрут», – зазначив Васильєв.

Крім того, на маршрут №13 планують пустити також нові тролейбуси «Електрон». За словами Васильєва, наразі «Львівелектротранс» уже отримав три тролейбуси.

Нагадаємо, 9 листопада у Львові презентували перший в Україні електробус. Коштує він 9 млн грн.

Опублікував Ігор Саджениця

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!