Де у Львові можна буде купатися на Водохреща. Перелік локацій

4039 0
У решті водойм міста занурюватися у воду заборонено.
фото: http:inlviv.net

фото: http:inlviv.net

Львівська міська рада визначила чотири локації, де можна буде зануритися в ополонку на Водохреща. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Дві з них розташовані безпосередньо у Львові, ще дві – в Брюховичах та Винниках.

Адреси, де можна купатися на Водохреща:

  • водойма на Погулянці, вул. Вахнянина
  • водойма у Горіховому гаю поблизу «Кіноцентру», вул. Володимира Великого, 16
  • м. Винники, водойма на вул. Шевченка
  • м. Брюховичі, вул. Коротна, озеро №1

«Є чіткі екологічні санітарні норми для об’єктів, у яких можна занурюватися у воду. Тому були вибрані самі ці чотири озера, які вже є звичними для населення», – говорить Андрій Москаленко.

У цих локаціях будуть пункти обігріву, а також працюватимуть рятувальники. Зокрема, у Горіховому гаю занурюватися в ополонку можна буде 19 січня з 9:00 до 18:00. На 12:00 тут заплановане освячення води. Поблизу водойми будуть встановлені палатки для обігріву та переодягання. Крім того, усім охочим зануритися в ополонку пропонуватимуть гарячий чай.

Принагідно в міській раді нагадують про заборону купатися в інших водоймах міста, оскільки там не буде забезпечено всіх необхідних для занурення послуг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!