Де у Львові можна попрацювати, коли немає світла. Перелік локацій

2782 0
Tvoemisto.tv зібрало підбірку коворкінгів з wi-fi та генераторами. Перелік оновлюється.
Фото умовне

Фото умовне

KONTORA

Коворкінг-центр працює на двох локаціях – вул. Шпитальна, 11 та пл. Євгена Петрушевича, 5. Відвідувачі можуть обрати індивідуальні робочі місця, переговорні кімнати чи для команди. В KONTORA є генератори, тому можна працювати навіть у випадку блекауту.

FUTURAhub

Коворкінг-центр розташований на вул. Кульпарківській, 200А. Тут є офіси для різної кількості осіб – від 2 до 30 працівників. На локації також доступні переговорники та великий конференц-зал. В коворкінг-центрі є генератор та wi-fi, тому можна працювати навіть за відсутності електроенергії.

Territory Coworking

У коворкінг-центрі можна проводити ділові зустрічі, семінари, тренінги, презентації, конференції та ворк-шопи. Також є можливість працювати самостійно або в команді. Локація знаходиться на вул. Княгині Ольги, 114. Territoty Coworking  працює на двох лініях електромереж, тому відключення електроенергії буває вкрай рідко. Проте на випадок блекауту в центрі є wi-fi, який працює без електроенергії та генератор.

Startup Depot

Startup Depot розташований на вул. Весняній, 4. В центрі доступні кімнати для зустрічей, кухня, ігрова та спортивна зони, бібліотека та паркінг. У випадку відключення електроенергії wi-fi в Startup Depot продовжить працювати. Проте генератора в коворкінг-центрі немає, тому адміністратори радять приходити із власними зарядними підстанціями чи павербанками.

Coworking Think

У коворкінг-центрі доступна оренда приміщень для ділових зустрічей, брейнштормів чи конференцій у звукоізоляційних кімнатах. Відвідувачі мають можливість закріпити за собою особисте місце для праці. Coworking Think розташований у центрі Львова, на вул. Галицькій, 21. На локації є генератор, тож можна працювати за відсутності світла.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!