Де у Львові можна сховатися під час тривоги. Актуальна карта укриттів

5363 0
У місті пропонують близько 6 тисяч укриттів, де мешканці можуть сховатися під час повітряної небезпеки.
Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

Через активні обстріли рф упродовж останніх тижнів мешканці Львова частіше шукають укриття, щоб сховатися під час повітряних тривог. Tvoemisto.tv сьогодні, 17 жовтня, перевірило, чи справді усі визначені у місті місця для сховищ містян доступні під час повітряних небезпек.

Відтак, побували у кількох бомбосховищах у центрі Львова. Деякі з них були доступні для мешканців як-от на вул. Валовій, 19, а деякі виявилися зачинені, наприклад за адресами вул. Староєврейська, 45-49 та пл. Ринок,29.

Читайте також: Укриття у храмах Львова. Де можна сховатися у разі повітряної тривоги

Зазначимо, що перевірити актуальні адреси розташування найпростіших укриттів у Львівській територіальній громаді можна за допомогою інтерактивної карти. Загалом таких місць для сховку мешканців під час повітряних небезпек є близько 6 тисяч. З їх розміщенням можна ознайомитись за посиланням.

Також мешканці можуть знайти найближче укриття за геолокацією чи назвою вулиці також у Viber та Telegram у міському чатботі City Helper Bot. Щоб перейти до пошуку найближчого до вас укриття, необхідно обрати розділ «Укриття» у головному меню, ввести назву вулиці або надіслати місце вашого розташування. 

Крім того, текстовий варіант, де вказані усі адреси укриттів у Львові, можна знайти за посиланням.

Юлія Осим

Фото Іван Станіславський/ Твоє Місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!