Де у Львові можна здати папір на переробку. Перелік локацій

3257 0
У місті працюють чотири локації.
Фото: ecopolitic.com.ua

Фото: ecopolitic.com.ua

Здавати папір та паперові вироби на переробку закликає ЛКП «Зелене місто».

У Львові існує кілька локацій, де це можна зробити:

  • ГО «Зелена коробка» запровадила громадську сортувальню вторинної сировини. Тут можна здати папір, картон. Для цього потрібно його максимально стиснути та привезти на сортувальню.

 

Читайте також: Де у Львові збирають сміття на переробку та речі, які ще можуть знадобитись

Не приймають – чеки, серветки, пергамент, папір, який забруднений їжею, жиром, рідиною, TetraPak та паперові горнятка. Графік роботи: середа-п’ятниця: 16:00-20:00; субота: 12:00-17:00. Адреса: вул. Заводська, 31, автозаїзд із вул. Жовківської, 27.

Також ГО «Зелена коробка» надає послугу з вивезення відходів, що можна переробити, з офісу.

  • Пункт прийому придатних до переробки відходів у Львові приймає макулатуру для подальшої переробки.

 

Пакування типу TetraPak на переробку не приймається. Графік роботи: понеділок-п’ятниця: 8:00-17:00. Адреса: вул. Данила Апостола, 16.

  • Terra recycling – підприємство, яке приймає макулатуру (папір, картон, архів, книги). Привести це все можна за адресою: вул. Гречана, 29 (район Мотозаводу). На території розміщені контейнери для різних видів вторсировини.
  • Пункт прийому паперових виробів на вул. Хуторівка, 23. Тут приймають папір, картон, архів, книги. Пункт працює лише до 13:00 год.

 

Нагадаємо, що на Львівщині планують запустити низку підприємств, і деякі з них запрацюють ще цього року. Так, нині триває будівництво чотирьох заводів в області – асфальту, солі, сухих будівельних сумішей і льону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!