Де і за скільки у Львові можна переночувати. Перелік готелів, локації і ціни

13187 0
Окрім центральних готелів, можна знайти і ті, що розташовані в інших районах міста та на околиці.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Tvoemisto.tv зібрало суб’єктиіну підбірку кілька готелів у Львові, де можна зупинитися, якщо подорожуєте у справах або ж хочете подивитися на місто; для тих, хто їде самостійно, а також тих, хто планує відпочинок із сім'єю чи друзями.

Економ-варіанти – до тисячі гривень за добу

«Три корони» на вул. Кульпарківській, 172

Розташований за 15 хвилин ходьби від Скнилівського парку у Львові. До послуг гостей –  безкоштовний Wi-Fi, номери, оснащені електричним чайником та телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами. Окремі ванні кімнати укомплектували феном.

У ресторані готелю подають страви європейської кухні.

Вартість стандартного двомісного номера становить 445 гривень за добу.

Готель «Крива Липа» у провулку Крива Липа

До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації та безкоштовний Wi-Fi. У всіх номерах готелю доступна шафа для одягу та телевізор із плоским екраном і кабельними каналами.

Одномісний за добу коштуватиме 450 грн, а двомісний – 600 гривень. Двомісний делюкс – 1 400 грн, а покращений – 1 600 грн. Окрім цього, в готелі є тримісні, чотиримісні та дворівневі чотиримісні номери.

Гостинний дім «Архистратиг» на вул. Винниченка, 20а

Розташований неподалік площі Ринок, поблизу є кафе та ресторани. Стійка реєстрації працює цілодобово.

Номери зроблені в світлих тонах та облаштовані ванними кімнатами. Львівський театр опери та балету – за 600 метрів від гостинного дому «Архистратиг», міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького – за 8 км, а залізничний вокзал — за 3,8 км.

Вартість двомісного номера економ-класу з двома односпальними ліжками за одну добу становить 650 грн. Тримісний – 950 грн.

«Jam Hotel» на вул. Коперніка, 18а

Номери забезпечені міні-баром й телевізором з плоским екраном. У ванних кімнатах є фен. Деякі номери обладнані кондиціонером. Гості матимуть можливість повечеряти у готельному ресторані. За запитом пропонують обслуговування номерів, запаковані ланчі та сніданки з доставкою у номер. Безкоштовний Wi-Fi доступний у зонах загального користування.

Вартість номера для однієї людини стартує від 700 гривень за ніч. Додаткове ліжка для дитини до 17 років коштуватиме 150 гривень.

Ресторан «Медова Печера» на вул. Медової Печери, 65

У закладі гостям пропонують номери з безкоштовним Wi-Fi. До послуг гостей – цілодобова стійка реєстрації та безкоштовна автостоянка. Усі номери оснащені телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами. Окремі ванні кімнати з душем укомплектували безкоштовними туалетно-косметичними засобами.

Вартість двомісного номера тут становить 600 грн, тримісного – 750 грн, чотиримісного – 900 грн.

Готель «Urban» на вул. Науковій, 59-61

Усі номери мають власну ванну кімнату і телевізор. Із вікон відкривається вид на місто. Кафе і ресторани розміщені за 5 хвилин ходьби від готелю. Ткт є цілодобова стійка реєстрації і туристичне бюро. На території облаштовано автостоянку, є безкоштовний Wi-Fi. Гості можуть відпочити у загальному лаунжі.

Вартість двомісного номера становить 670 – 690 грн.

Від 1 до 3 тисяч гривень за добу

Готель «Рафаель»

Готель «Соната» на вул. Морозній, 14

До послуг гостей готелю номери з кондиціонером, ресторан з літньою терасою, телевізор та безкоштовний Wi-Fi. У ресторані готелю подають страви української та європейської кухні. Гості можуть замовити спеціальні дієтичні страви. Щоранку для гостей готують сніданок «шведський стіл».

У готелі працює цілодобова стійка реєстрації гостей і надають послуги прасування одягу. Для приватних автомобілів і туристичних автобусів облаштовано безкоштовну парковку.

Вартість двомісного номера стартує від 1 200 грн, покращений – від 1 800 грн, сімейний – від 2 тисяч. Усюди вже сходить сніданок. Люкс у готелі коштуватиме майже 3 тисячі гривень.

Готель «Писанка» на вул. Лінкольна, 10

Усі номери і люкси оснащені кондиціонером, телевізором із плоским екраном, шафою для одягу і письмовим столом. У помешканні працює туристичне бюро. Щоранку в готелі-ресторані подають сніданок. Гості можуть відвідати оформлений в українському стилі ресторан.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi у всіх зонах закладу та безплатна приватна парковка на території на 17 автомобілів. У помешканні – цілодобова охорона.

Стандартний номер із двома односпальними ліжками і балконом коштуватиме за добу 1 370 грн. Двомісний-комфорт майже півтори тисячі гривень. Напівлюкс – від 1 800 грн, люкс – від 2 200 грн.

«Нота Бене» на вул. Поліщука, 78

До послуг гостей – класичні номери, безкоштовний Wi-Fi і парковка з цілодобовою системою відеоспостереження. В усіх просторих номерах готелю є балкон з видом на тиху вулицю та сучасна власна ванна кімната з душем, феном і безкоштовними туалетно-косметичними засобами. У кожному номері також є телевізор і робочий стіл.

У готельному ресторані подають сніданок. Тут же можна замовити страви європейської кухні. Обслуговування номерів відбувається цілодобово. У готелі є два конференц-зали із сучасним обладнанням. Стійка реєстрації гостей працює цілодобово.

Двомісний номер за добу коштуватиме від 1 300 до 1 600 грн. Напівлюкс – майже дві тисячі, а люкс – від 2 300 до 3 тисяч гривень.

Готель «Рафаель» с. Зубра, вул. Івана Гонти, 1а

Готель розташований за 10 км від вулиці Руської. У готелі є ресторан, безкоштовна парковка, бар і тераса. На території помешкання облаштували дитячий ігровий майданчик. Стійка реєстрації працює цілодобово. Щоранку тут подають континентальний сніданок.

Одномісний номер коштуватиме тисячу гривень за добу, двомісний – 1 300-1 400 грн, а люкс з терасою – 2 500 грн.

«Євроготель» на вул. Тершаковців, 6

У готелі облаштований великий конференц-зал та приміщення для засідань із сучасним устаткуванням. Працівники цілодобової стійки реєстрації організують для гостей трансфер до/з аеропорту.

У ресторані гостям пропонують сніданок «шведський стіл», а також подають страви європейської та української кухонь. Обслуговування номерів відбувається цілодобово..

Вартість класичного одномісного номера становить 1 550 грн. Класичного двомісного – 1 750-1 950 грн. У готелі також є стандартні одно- та двомісні номери, напівлюкси, люкси та номери з балконами.

П'ятизіркові готелі - від 3 тисяч гривень і вище

«Grand Hotel Lviv Luxury & Spa» 

Нобіліс» на вул. Фредра, 5

Заклад розташований у самому центрі міста. До послуг гостей – фітнес-клуб, оздоровчий центр, де можна відпочити, а також номери з безкоштовним Wi-Fi, оснащені кондиціонером, міні-баром, письмовим столом та телевізором із плоским екраном і кабельним телебаченням.

Сніданок «шведський стіл» подають у готельному ресторані, де гостям також пропонують страви середземноморської та української кухонь. У лаунж-барі можна послухати живу музику й замовити коктейлі.

Двомісний номер у готелі коштуватиме 2 922 грн, а покращений понад 3 тисячі гривень. Люкс – 6-8 тисяч, покращений – 7-9 тисяч. Водночас президентський люкс, що вміщає двох осіб, коштує від 12 тисяч гривень.

«Citadel Inn» на вул. Грабовського, 11

Курортний готель розміщений у старій фортеці в центрі, де гостям пропонуються номери з безкоштовним Wi-Fi, оснащені телевізором з плоским екраном і кабельними каналами, міні-баром та зоною відпочинку. Приватні ванні кімнати укомплектовані туалетно-косметичними засобами, банними халатами й капцями.

У ресторані «Гармата» подають страви європейської та української кухні. У винному льосі пропонується великий вибір міжнародних вин. До послуг гостей служба консьєржів, а також цілодобова кімната для медитації і бізнес-центр. За запитом організовують оглядові екскурсії містом і трансфер до аеропорту, залізничного вокзалу або автостанції.

Тут стандартний двомісний номер коштуватиме від 3 135 грн, покращений – 3 705 грн. Ціна номеру-люкс стартує від 8 тисяч гривень. Сніданки включені у вартість.

Готель «Леополіс» на Театральній, 16

Розташований у центрі міста, за 100 м від площі Ринок. До послуг гостей – номери з безкоштовним Wi-Fi та СПА-центром із тренажерним залом, гідромасажною ванною й фінською сауною.

Вартість для однієї особи зі сніданком становить майже 3 500 грн за добу. Двомісний номер-делюкс коштує 3 933-4 280 грн. У готелі також є великий двомісний номер, вартістю 4 787 – 5 074 грн. Люкс та представницький люкс коштують близько 8 та 10 тисяч, відповідно. Усюди включений сніданок.

«BANKHOTEL»

Розташований поблизу ЛНУ ім. Івана Франка. До послуг гостей – сімейні номери, ресторан, фітнес-центр, бар, сад, тераса та цілодобова стійка реєстрації. Wi-Fi безкоштовний на всій території помешкання. Гостям подають сніданок «шведський стіл».

Вартість з однієї особи за добу становить 2 810 грн, для двох – 3 010 грн. Сніданок коштує окремо 450 грн. Окрім цього, у готелі є стандартний номер із ліжком розміру «king-size», покращений двомісний номер. А напівлюкс для одного коштуватиме 5 530 грн без сніданку, для двох – 6 080 грн, натомість представницький люкс – 20-21 тисячу гривень.

«Grand Hotel Lviv Luxury & Spa» на пр. Свободи, 13

Усі номери готелю оснащені кондиціонером, міні-баром та супутниковим телебаченням. Гостям пропонують послуги консьєржа та обслуговування номерів. До послуг гостей усе необхідне для приготування чаю/кави і праска. Щоранку у готелі сервірують сніданок «шведський стіл», який входить у вартість проживання. У ресторані GrandSoLie представлене різноманітне меню.

Серед додаткових зручностей «Гранд-Готелю» – СПА- та фітнес-центр з саунами, басейном, гідромасажною ванною, масажним кабінетом і тренажерним залом.

Стандартний номер коштуватиме в готелі 3 465 – 3 915 грн. Окрім цього, гостям пропонують покращені двомісні номери, напівлюкс за 5 тисяч гривень, люкс за 7 920 – 8 800 грн та президентський люкс для чотирьох осіб за 56 тисяч гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!