Де у Львові навчатися дорослим. Програма

3994 0
Із 5 до10 жовтня на Львівщині проводитимуть «Міжнародні Дні Освіти Дорослих», головна мета яких – спряти формуванню в українському суспільстві розуміння цінності освіти дорослих та саморозвитку загалом, – інформують у прес-службі ЛМР.
фото: city-adm.lviv.ua, kyiv.ridna.ua

фото: city-adm.lviv.ua, kyiv.ridna.ua

У межах заходу можна буде довідатися про діючі організації та програми з освіти дорослих, відвідати круглі столи та відкриті конференції. Під час «Міжнародних Днів Освіти Дорослих» відбудеться телеміст та форум. Завершальним заходом дійства стане Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій, який відбудеться у Палаці мистецтв міста Львова.

Міжнародні Дні Освіти на Львівщині проводять під Патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО Міністерство освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Національної спілки журналістів України, Представництва DVV International в Україні, Національної академії державного управління при Президентові України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та інших організацій.

Додатково: Україна з 2000-го р. бере активну участь у міжнародній акції «Дні освіти дорослих», яка відбувається у понад 50 країнах по всьому світу. Сама ідея організації таких «днів» зародилась ще в 1992 р. в Національному інституті безперервної освіти дорослих (NIACE) у Великобританії. На п’ятій конференції ЮНЕСКО в Гамбурзі, що відбулась в 1997 р. і понад півтори тисячі представників міністерств освіти,урядових та неурядових організацій, фондів, дослідницьких центрів з усіх континентів рекомендували проведення Днів Освіти Дорослих в усіх країнах світу.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!