Де у Львові найчастіше інфікувалися хворобою Лайма

6269 0
За даними Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, в липні цього року у Львові налічили 41 особу, в якої діагностували це захворювання. Загалом в області зареєстровано 51 випадок хвороби Лайма упродовж минулого місяця.
Фото: gaja-puszczykowo.pl

Фото: gaja-puszczykowo.pl

Згідно з повідомленням, найчастіше кліщі кусали хворих за місцем проживання. Що ж стосується громадських місць, то три випадки зафіксовано в Сихівському лісі, два – на Винниківському озері та один в парку «Залізні Води».

Читайте також: Як львів'янам уберегтись від кліщів. Поради

Всього за 7 місяців 2017 року на Львівщині зареєстровано 117 випадків хвороби Лайма, що на 44 більше, ніж за аналогічний період 2016 року (73 особи). У липні 2017 р. в Львівській області за медичною допомогою з приводу укусів кліщів звернулись 319 осіб, із них у Львові –118. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!