Де у Львові найчастіше трапляються аварії з потерпілими. Локації

5306 0
Статистику склали за підсумками 2017-2019 років.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У патрульній поліції Львівської області розповіли, де найчастіше у Львові трапляються аварії з потерпілими. Статистику склали за підсумками 2017-2019 років.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

У Галицькому районі Львова ДТП найчастіше траплялися на проспекті Чорновола, 7 – 11 аварій і лише за минулий рік тут сталося 5 ДТП, в яких постраждали 10 пішоходів.

У Залізничному районі найбільш небезпечним місцем для водіїв виявилась вулиця Виговського,  100. Там за три роки трапилось 13 аварій. Найпоширенішими видами аварій були наїзди на пішоходів і зіткнення авто, тож у них постраждали 4 пішоходів.

У Личаківському районі лідером аварій вважають вулицю Богданівську, 44, де трапилось 6 аварій із потерпілими, з них минулого року – 4. Найбільше тут було зіткнень авто, де постраждали 9 людей.

У Шевченківському районі аварійно небезпечною є чи не вся вулиця Шевченка, кажуть у поліції, однак найнебезпечнішими є ділянки в районі будинків 315, 358 та 386. Лише за останньою адресою травмувалися 13 пішоходів.

У Сихівському районі багато ДТП торік трапилось на вулиці Хуторівці, 4б: 8 аварій із потерпілими. За три роки на вулиці було 13 аварій, де постраждали 12 пішоходів.

У цьому районі також заслуговує уваги перехрестя Стрийська – Володимира Великого. За три роки там трапилось 13 аварій із потерпілими, зокрема постраждали 3 пішоходи.

Проспект Червоної Калини теж вважають аварійно небезпечним. Там небезпечними ділянками є в районі будинків: 7, 36, 62 та 77. За цими адресами сталося 28 аварій із потерпілими.

У Франківському районі небезпечним у поліції називають перехрестя Наукова – Симоненка. Тут за три роки трапилось 8 аварій. Зокрема, найбільше з пішоходами – 8 постраждалих.

Читайте також: Де у Львові стається найбільше та найменше злочинів. Інфографіка

У поліції кажуть, що інспектори відділу безпеки дорожнього руху розроблять пропозиції, яким чином можна покращити ситуацію з інфраструктурою на цих аварійних ділянках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!