Де у Львові найчастіше стаються ДТП. Карта

2232 0
Найбільше ділянок із підвищеною аварійністтю у Шевченківському районі міста - 10
Фото:unn.com

Фото:unn.com

На дорогах Львова є майже 40 місць де часто трапляються аварії. Найбільше їх є у Шевченківському районі, найменше – у Личаківському.

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

За даними Патрульної поліції, у Львові є 37 місць концентрації ДТП. У статистику враховують ті, де найчастіше ставались аварії із потерпілими упродовж останніх трьох років.

Водії, кажуть у поліції, часто грішать перевищенням швидкості, намагаються проскочити на жовте світло. Втім, є недоліки й у самій системі організації руху на дорогах міста. 

Читайте також: У Львові затримали водія з рекордним рівнем сп'яніння

Аби зменшити кількість ДТП на вулиці Княгині Ольги, у лютому мають встановити світлофор на пішохідному переході, поблизу повороту на вулицю Піддубного.

«Там є два пішохідні переходи, є зупинка громадського транспорту. Плануємо встановити світлофор, бо на вулиці Княгині Ольги часто перевищують швидкість, тому там трапляються ДТП. Торік на цій ділянці збили пішохода», – розповідає начальник відділу капітального ремонту ЛМР Іван Матківський.

Серед чинників, які впливають на безпечність руху на дорогах міста – світлофорне регулювання, розмітка, хаотичне паркування та проектування вулиць. Детальніше у матеріалі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!