Де у Львові не буде світла 23 грудня? Перелік вулиць

3129 1
У вівторок, 23 грудня, о 08:19 спеціальним розпорядженням «Укренерго» введено в дію графіки аварійних відключень у Львівській області. Відтак, у місті Львові графіками аварійних відключень охоплено вул. Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Єрошенка та прилеглі до них.

Також без світла – мікрорайон Левандівка та Винники, інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

На Львівщині графіки аварійних відключень задіяно у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сокальському, Яворівському районах та у місті Червонограді.

Читайте також: Графіки віялових відключень обіцяють назвати наступного тижня

Львів'яни із різних частин міста вже декілька тижнів змушені миритись із систематичним відключенням електроенергії. У деяких будинках світло вимикають навіть двічі на день. Проте таких районів міста як Сихів та Рясне аварійні відключення не торкнулись зовсім. Tvoemisto.tv за численними проханнями читачів спробувало з'ясувати, чому у цих районах не вимикають світла. Читайте деталі тут.


Читайте також:
23 Грудня, 2014 14:39
Ната Слухайте не друкуйте вже цю статтю, толку і так від її публікації ноль, вулиці постійно ті ж самі.Опублікуєте коли вулиці зміняться, а то вже і читати надоїло.....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!