Де у Львові не буде води. Адреси. Доповнено

3129 0
Через планові роботи кілька вулиць та цілий будинок залишились без водопостачання.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Як інформує ЛКП «Львівводоканал», до 12:00 мають закінчити роботи з відновлення води на вулицях Липова Алея, Луганська, Навроцького, Керченська, Вулецька, Півколо, Вигін, Раковського, Жасминова, Орлина, Радість, Бузкова, Простора, Межова, Перелітна, Розвилиста, Слобідська, Надійна, Світанкова та прилеглих до них.

Читайте також: У Львові знизили тарифи на холодну воду

До 13:00 по вулиці Городоцька, 223 та Окружній ведуться роботи, у зв’язку з чим у районі, обмеженому вулицями Терлецького, Городоцькою, Народною, Сулими, та прилеглих до них ннемає водопостачання. 

Ло 13:00 ведуть роботи вулиці Крехівська, 10, врезультаті чого без водопостачання лишилися вулиці Крехівська, Джерельна, Водна, Балабана, Базарна та прилеглі.

5 і 6 грудня з 10:00 до 18:00 год. буде припинено подачу води на будинок за адресою вулиця Роксоляни, 26, у зв'язку з плановими роботами зі встановлення лічильника на насосній станції.

Мешканців вулиць та будинку просять зробити запаси води та поставитися з розумінням до тимчасових незручностей.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!