Де у Львові немає води і світла? Адреси

4618 1
Через аварію на електромережах частина Шевченківського району залишилась без води. Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», аварія трапилась на електромережах – було знеструмлено насосну станцію «Янівська».
Фото: 7dniv.info

Фото: 7dniv.info

Через це припинено водопостачання вулиць Шевченка, Єрошенка, Золота, Турянського, Яцкова, Скляна, Бортнянського, Юнакієва, Луцького, Сорохтея, Кв. Основ’яненка, Комарова, Ясна, Залізнична, О.Степанівни, Хотинська, Бр.Міхновських, Головацького, Голубовича, Морозна, Городоцька, 22-102, 51-123, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Водопостачання буде відновлено після завершення ремонтних робіт ВАТ «Львівобленерго». Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності.

Крім того, як повідомили читачі, у Львові немає світла в житлових будинках на вул. Петлюри та вул. Вашингтона. Tvoеmіsto.tv з’ясовує ситуацію.


Читайте також:
1 Грудня, 2014 17:06
Петро На вулиці Масарика теж немає світла, принаймні в Будинку №16
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!