Де у Львові обрати чотирилапого друга онлайн?

3280 0
У Львові студенти Франкового університету зробили свій внесок у вирішення проблеми безпритульних тварин – вони створили веб-сайт притулку, де розмістили повноцінну базу даних про вихованців закладу, інформацію про притулок «Милосердя» та його роботу.
фото: myloserdia.lviv.ua

фото: myloserdia.lviv.ua

Відвідувачі сайту зможуть не тільки познайомитися із буденним життям закладу, але й дізнатися, як вони можуть допомогти, а також розмістити оголошення про загублену тварину.

Читати також: Подаруй мені дім. У Львові «заговорили» собаки. Зворушливе відео

Притулок «Милосердя» розташований на межі Львова у смт Брюховичі (вул. Незалежності, 58, тел. 243-41-53). Заснований 1992 року. Він є благодійною організацією і існує завдяки пожертвам громадян України, громадських організацій та соціально-відповідального бізнесу. Деякі кошти на закупівлю крупи виділяє міська рада. Сьогодні на його території, що сягає 0,8 га, проживає близько 300 собак. Волонтери постійно займаються пошуком господарів для своїх вихованців і щомісяця прилаштовують одну-п’ять тварин. Однак для дорослих собак знайти домівку майже неможливо, пише Львівська газета. «У притулку багато собак, яких просто немає куди подіти. Це можуть бути домашні улюбленці, власники яких виїхали або померли. Вони не призвичаєні жити на вулиці і можуть не вижити», — розповідає голова притулку Наталія Кузнєцова.

Ознайомитись із новоствореним сайтом притулку можна за посиланням.           


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!