Де на Львівщині ознакували туристичні шляхи?

1848 0
У Львівській області встановили туристичні вказівники та інформаційні щити українською й англійською мовою. Така ініціатива підвищить безпеку туристів та інформаційну наповненість їх мандрівок. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
фото: vk.com

фото: vk.com

Туристичні вказівники та інформаційні щити українською та англійською мовами з’явилися вздовж автомобільного шляху Львів-Шегині (загалом 19 знаків на трасі М 11).

Також встановили 16 табличних інформаційних знаків, 2 інформаційні стенди, 450 підтверджуючих напрямкових знаків вздовж пішохідного шляху «Від Східниці до Скель Довбуша»  (перебіг траси шляху: Східниця – Урич – водоспад Гуркало – водоспад Кам’янка – гора Ключ – Скелі Довбуша) та  інформаційний стенд «Історико-культурний заповідник «Стільське городище».

У м. Моршин ознакували 4 шляхи нордичної ходьби протяжністю 14 км.

За словами заступниці начальника управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Наталії Табаки, на території Львівщини планують ознакувати усі автомобільні туристичні шляхи, які з’єднують туристичні атракції, а також шляхи активного туризму.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!