Де у Львові презентують українську версію гімну Світового дня молоді?

1816 0
На зустрічі з Папою Римським на Світовому дні молоді наступного року українці матимуть свій гімн, перекладений українською мовою. Сьогодні його представлять у Львові.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

У четвер, 17 вересня, о 17.30 у Львові в приміщенні Антикафе CoMMuna (вул. Галицька, 1, 2-ий поверх) відбудеться презентація української версії гімну Всесвітнього дня молоді.

Авторами та виконавцями української версії є учасники гурту «Кана» Христина Підлісецька та Олексій Каплунський, а також міс-Україна 2013 Анна Заячківська, гітарист і композитор з Івано-Франківська о. Олексій Саранчук та хор «Осанна».

Для тих, зто не встигне на презентацію на 17:30, з 18.30 її можна буде послухати на сайті dyvensvit.org.

Всесвітній день молоді – це міжнародна подія, організована Католицькою Церквою. Вона об’єднує молодих людей, як католиків, так і інших християнських конфесій з цілого світу і відбувається кожних 2-3 роки під проводом Папи Римського.

У 2016 році Світовий День Молоді відбудеться у Кракові. Провідними стануть слова «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт 5,7). Про це інформує RISU

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!