Де у Львові проведуть матчі Чемпіонату світу з шахів?

1575 0
Місцем проведенням матчів за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою — львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул — китаянкою Хоу Іфань обрали Палац графів Потоцьких. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

1 березня 2016 року у Львові розпочнеться Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою - львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул - китаянкою Хоу Іфань.

Місцем проведення матчів обрали Палац Потоцьких, а церемонії офіційного відкриття та закриття відбудуться у Львівському національному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок складатиметься із 10 ігор й триватиме до 17 березня 2016 року. Розпочнеться 1 березня 2016 року.

Матчі відбуватимуться щодня окрім 4,7,10,13,15 та 17 березня. Початок матчів о 15:00. Церемонія закриття відбудеться у п’ятницю, 18 березня о 18:00.

Нагадаємо, Львів виступив з ініціативою провести матч на звання чемпіонки світу з шахів між Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань саме в Україні. 2 липня Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, міський голова Львова Андрій Садовий та президент Федерації шахів України Віктор Капустін підписали заявку у головний офіс Міжнародної федерації шахів FIDE. Фінальний матч Чемпіонату світу з шахів серед жінок пропонувалося провести вкінці лютого-на початку березня 2016 року.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!