На правах реклами

Де у Львові ремонтують дороги?

2237 0
Упродовж кількох останніх місяців у Львові завдяки втручанню активістів «Народного контролю» ремонтували міжбудникові дороги й тротуари.
фото: facebook

фото: facebook

«До нас звернулись мешканці вулиці Барвінських з проханням допомогти відремонтувати дорогу. Ми спільно з громадою звернулись до чиновників і змусили їх відремонтувати ділянку, що веде до Львівської обласної лікарні «Охматдит». Зараз дорога в хорошому стані,  хороші тротуари, тому тепер людям із дітками безпечно ходити до лікарні», –  розповіла  координатор «Народного контролю» Шевченківського району у місті Львові Олена Халілова.

Читайте також: Львів хочуть перетворити на безпечне місто

«Раніше по цій дорогі із дітьми не можливо було ходити: відлітали  колеса на машинках, візочках. Тому дякуємо «Народному контролю» за сприяння у ремонті дороги», – зазначив місцевий мешканець Тарас.

Окрім того, після звернення «Народного контролю» у Шевченківську районну адміністрацію, у Рясне-Руській облаштували на небезпечній ділянці дороги так званий острівець безпеки. «Це дуже добрий крок  – тепер людина, яка переходить дорогу, може зупинитися на п’ятачку, оцінити ситуацію і безпечно йти далі». Дякуємо «Народному контролю», –  поділився враженнями мешканець Рясне-Руська Зеновій.

Читайте також: Львів’ян закликають самостійно вирішувати, що ремонтувати у місті

Також, як розповіла Олена Халілова,  «Народний контроль» спільно з громадою домоглися ремонту на вулиці Тичини. «Ми дуже дякуємо «Народному контролю». Якщо вони і надалі такими темпами допомагатимуть наводити лад у місті, то наш Львів стане кращим, аніж Париж», – переконана львівʼянка Надія.

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!