Де у Львові ремонтують дороги. Адреси

1671 0
У Львові тривають ремонти доріг та хідників у всіх районах міста. Де та які ремонти тривають – читайте на tvoemisto.tv.
Фото: charivne.info

Фото: charivne.info

У Залізничному районі уже відремонтували ділянки вулиць Каховської, Сигнівської (від №11 до виїзду на вул. Патона), Виговського, Вагонної.

Завершуються роботи на вулиці Широкій (від церкви Вознесіння до Львівського ліцею комп’ютерних технологій). Відремонтовано тротуари на вулицях Левандівській, Рудненській, Люблінській, Сигнівці.

Заплановано ремонт частини тротуарів на таких вулицях: Кульчицької (по парній стороні), Бортнянського, Роксоляни, Сигнівці, Мисливській. Також заплановано ремонт доріг на вул Петлюри та Кульчицької, інформують у відділі комунального господарства Залізничної райадміністрації.

У Личаківському районі Львова на більшості основних доріг пройшли ямкові ремонти.

«Основні роботи зараз ведуться на вулиці Кривчицькій, вони тут виконані на 40%. У найближчий час ми будемо проводити ремонт тротуарів на вул.. Личаківській (з лівого боку), а також на вул. Шота Руставелі», – повідомили у відділі комунального господарства Личаківської райадміністрації.

На Сихові відремонтовано такі об’єкти: вул Угорську, Антонича, частину вул. Козловського, Червоної Калини (відрізок). Планується ремонт тротуару і дороги на вул. Білоцерківській та вул. Проф. Буйка. Розпочато ремонтні роботи на кільці поблизу міської лікарні №8. Плануються роботи на кільці поблизу вул. Зеленої та Дж. Вашингтона.

«Ми сподіваємося на додаткове фінансування у вересні», – кажуть у відділі комунального господарства Сихівського району.

У Шевченківському районі всі магістральні дороги відремонтовано, запевняють у райадміністрації. Наразі проводять ремонт дороги на вул. Шевченка, тротуар там уже відремонтований. Найближчим часом заплановано відремонтувати тротуари на вул. Пстрака, Мазепи та Грінченка.

У Франківському районі завершили ремонт вулиць Сахарова, Керамічної та Грабянки. Зараз ремонтують дорогу і тротуар на вул. Володимира Великого, наступними будуть частково ремонтувати вул. Гординських та Кобринської.

У Галицькому районі вже відремонтовано дорогу і тротуар на вул. Зерновій, а також на вул. Данилишина. Як повідомили у районній адміністрації, найближчим часом почнуть ремонтувати вул. Митрополита Андрея. Наразі тривають роботи на вул. Куліша.

Як повідомляють у районних адміністраціях, ситуація з коштами складна, однак роботи не призупиняють.

Нагадаємо, через ремонт до осені будуть перекриті кілька вулиць в районі вул. Джерельної. А з четверга, 24 липня, на ремонт закриють вул. Авіаційну.

Як інформувало tvoemisto.tv, 14 липня ЛМКП «Львівводоканал» розпочало ремонт водопроводу та влаштування побудинкових приєднань на вул. Барвінських. Ремонт планують завершити до 14 серпня. Як повідомили на підприємстві, вже виконано 70% усіх запланованих робіт.

За матеріалами прес-служби Львівської міської ради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!