Де у Львові зануритися на Водохреща. Локації

2184 0
У решті водойм міста занурюватися у воду заборонено.
фото: http:inlviv.net

фото: http:inlviv.net

Львівська міська рада затвердила чотири локації, де можна буде зануритися в ополонку на Водохреща. Дві локації розташовані у Львові, а ще дві – в Брюховичах та Винниках.

Адреси, де можна купатися на Водохреща:

  • водойма на Погулянці (вул. Вахнянина).
  • водойма у Горіховому гаю поблизу «Кіноцентру» (вул. Володимира Великого, 16) з 9:00 до 18:00. 12:00 – освячення води.
  • м. Винники, водойма на вул. Шевченка.
  • м. Брюховичі, озеро №1 (вул. Коротна).

Читайте також: Як безпечно скупатися на Водохреща. Інфографіка

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, ці локації є звичними для львів’ян. Їх обрали з огляду на екологічні санітарні норми для об’єктів, у яких можна занурюватися у воду. 

На цих об’єктах будуть пункти обігріву із теплими напоями, а також працюватимуть рятувальники. У інших водоймах міста купатися заборонено, оскіьки там не забезпечують всіх необхідних для занурення послуг.

Нагадаємо, сьогодні, 19 січня, через святкові заходи на Водохреща у центрі міста, три трамвайні маршрути тимчасово курсують за зміненими маршрутами

Нагадаємо, що сьогодні о 14:00  відпочинковий комплекс Edem Resort Medical & SPA запрошує усіх на освячення джерельної води та води у озері. Кожен охочий зможе спробувати на собі цілющі властивості водохрещенської води, занурившись у озеро, та набрати для себе освяченої джерельної води.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!