Де у Львові сьогодні можна вакцинуватися. Графік, локації, вакцини

1070 0
Вагітні або жінки, які вже стали матусями, також можуть зробити щеплення від коронавірусу у міському пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні, 12 листопада, у Львові можна вакцинуватися у стаціонарних та тимчасових пунктах вакцинації. Вони працюватимуть із 09.00 по 18.30 год.

Читайте також: У Львові запрацює пункт вакцинації для майбутніх мам

Стаціонарні пункти вакцинації

Графік роботи та наявні вакцини можна уточнити за телефоном медзакладу.

Тимчасові пункти вакцинації

Крім того, від сьогодні у Львові вагітні або жінки, які вже стали матусями, можуть зробити щеплення від коронавірусу у міському пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова. Там вакцинацію можна буде зробити без черг та в супроводі лікаря. У тимчасовому пункті вакцинації щеплення робитимуть препаратом Pfizer.

Пункт працюватиме з 12.00 до 17.00 год.

Записатись на вакцинацію можна за номером телефону: 0673848474.

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

Нагадаємо, що від 8 листопада в Україні невакцинованих освітян, працівників центральних органів влади та місцевих держадміністрацій почали відстороняти від роботи без збереження заробітної плати. Повернутися на роботу вони зможуть після отримання хоча б однієї Covid-дози.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!