Де у Львові сьогодні не буде води. Перелік вулиць

2089 0
Через заміну аварійної ділянки водопроводу у Винниках, водопостачання частині мешканців Личаківського району буде відбуватися з перебоями, Про це повідомляють на сайті ЛМКП «Львівводоканал».
фото: pravo-znaty.org.ua

фото: pravo-znaty.org.ua

Від сьогодні, 9 грудня, з 7:00 год. до 7:00 год. 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину міста Винники. За словами головного інженера ЛМКП «Львівводоканал Анатолія Шимоняка, відбулась заміна аварійної ділянки водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того щоб цей трубопровід підключити доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін.

Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями  Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Симиренків, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, Рудакі, Ваштнгтона, Шафарика, Довга здійснюватиметься за наступним графіком:

- 9 грудня з 6 до 9 год., з 18 до 21 год.;
- 10 грудня з 6 до 9 год.

З 18.00 години 10 грудня планують відновити водопостачання у повному обсязі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!