Сьогодні Україна зіграє перший матч Євро 2020. Де у Львові вболівати за збірну

3748 0
Матч розпочнеться о 22:00. Суперником української збірної буде збірна Нідерландів.
Фото: Львівські Ярмарки

Фото: Львівські Ярмарки

Сьогодні в Амстердамі відбудеться матч збірної України на Євро-2020. Він розпочнеться о 22:00. Суперником української збірної буде збірна Нідерландів.

Читайте також: Гасло «Слава Україні – Героям Слава» затвердили футбольним символом

Навпроти Львівського університету імені Івана Франка облаштували фан-зону. Там встановили вуличні меблі та великий екран, аби охочі могли переглядати гру української збірної на Євро-2020. Також працюватимуть фудкорти. Вхід вільний, але з огляду на карантинні обмеження на території фан-парку одночасно може перебувати не більше 2 тисяч глядачів.

Також нагадуємо про телетрансляції. Сьогодні матч групи D Англія – ​​Хорватія, який відбудеться о 16.00, транслюватиме канал «Футбол». Він також покаже групу С – Австрія – Північна Македонія, о 19.00. Матч групи С – Нідерланди – Україна, що відбудеться о 22.00, транслюватиме «Футбол 1» та «Україна».

Розклад збірної України на груповому етапі Євро-2020:

  • 22.00, 13 червня – Нідерланди - Україна (1-й тур)
  • 16.00, 17 червня – Україна - Північна Македонія (2-й тур)
  • 19.00, 21 червня – Україна - Австрія (3-й тур)

 

Додамо, що Чемпіонат Європи мав пройти в минулому році, але його перенесли через пандемію.

Нагадаємо, 11 червня, стартував чемпіонат Європи-2020. У Львові запрацювала фан-зона Lviv Fan Festival (Ennio Event Square), що на вулиці Джерельній, 22. Трансляція футбольних матчів проходитиме на трьох екранах із оснащеною якісною звуковою системою. Квиток у фан-зону коштує 50 грн і 200 грн у VIP-зону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!