У Львові встановлять шістнадцять дитячих майданчиків. Адреси

4511 3
Учора, 17 лютого, на засіданні комісії культури, молодіжної політики та спорту у Львові затвердили титульні списки по встановленню дитячо-спортивних майданчиків. У коментарі Tvoemisto.tv начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер назвав 16 адрес, де планують облаштувати майданчики у найближчі три місяці.
фото: newsonline24.com.ua

фото: newsonline24.com.ua

«Ці 16 адрес, про які власне йдеться, були у титульному списку 2015 року, але їх минулоріч так і не збудували (у 2015-му під дитячі та спортивні майданчики облаштували 19 ділянок). Тому за логікою ми вирішили їх доробити.

Вже зараз 5 майданчиків перебувають у роботі. Із понеділка підрядник приступить до робіт над двома: на вулицях Патона та Тролейбусній. Ми поставили перед собою завдання дуже оперативно реалізувати ті 16 ділянок і додатково перед депутатським корпусом ініціювати, щоб була виділена додаткова сума грошей для реалізації інших ділянок. Для того, щоб побудувати майданчики за затвердженими 16-ма адресами, ми ставимо собі термін 3 місяці», – розповів Tvoemisto.tv начальник управління молоді, сім’ї та спорту.

Будівництво дитячих та спортивних майданчиків затвердили за такими адресами:

1.      вул. І. Труша (парк);

2.      вул. Барвінських (РЛП «Знесіння»);

3.      вул. Очаківська, 5;

4.      вул. Виговського, 9, 9-а, 11;

5.      вул. Городоцька, 148;

6.      6 вул. Патона, 27;

7.      вул. Голубця - вул. Ярова;

8.      вул. Тролейбусна, 2;

9.      вул.Погідна - вул.Сміла;

10.   вул. Каліча Гора, 11 (2);

11.   вул. Хоткевича, 20;

12.   вул. Наукова, 18;

13.   вул. Промислова, 31;

14.   вул. Садова, 13;

15.   вул. Біберовича, 9;

16.   16 вул. Тершаковців, 1.

«За всіма адресами майданчики не будуть ідентичні. Дитячі, зазвичай, типові, а от спортивні будуть відрізнятися: десь буде більше кілець для баскетболу, а десь – тренажерів для гімнастики тощо. Штучного покриття на майданчиках ми не облаштовуємо. Основна причина – це дорого», – додав Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, щагалом із міського бюджету розвитку Львова цьогоріч виділили на облаштування дитячо-спортивного простору виділили 1 млн грн

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
19 Лютого, 2016 19:52
ser Хто і коли буде ремонтувати ремонтувати майданчики, які були встановлені?
19 Лютого, 2016 09:31
Василь Цікаво, а коли у міської ради дійдуть руки до руїн дитячого майданчика біля памятника С.Бандери???
18 Лютого, 2016 18:22
Оксана На Патона 21 в міській раді вже давно обіцяють, що от от зро[***], а тепер бачу, що ро[***] всюди, крім нашого дворику, хоча довкола ро[***], а нас оминають..Сумно..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!