Де у Львові відновлять дитсадок?

2468 0
У Львові ремонтують дитячий садок №110, який невдовзі запрацює. Тут на три групи планують прийняти приблизно 90 дітей.

Дошкільний навчальний заклад №110 відновлюють на вулиці Сухій у Львові. Нині відновлено одну групу, ведуться роботи по капітальному ремонту сходової клітки і приміщення спортивного, актового залу та ще двох груп. Тут на три групи планують прийняти приблизно 90 дітей, – інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Батьки самі обиратимуть, коли віддати дитину до школи

«Це приміщення дошкільного навчального закладу, який функціонував до 1996 року, після цього приміщення було передано в оренду до 2014 року. Ми розірвали договір оренди і почали відновлювати приміщення цього дошкільного навчального закладу», – зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Читайте також: Які школи та садки відремонтують у Львові цьогоріч. Перелік

«Я вважаю, що це унікальний момент, адже він стільки років не функціонував, а мікрорайон Левандівка і цей район – це райони, які потребують садків і тут не вистарчає місць для усіх дітей. Цей заклад стане своєрідною розв’язкою для мешканців Левандівки і району Окружної», – додала Галина Слічна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!