Де у Львові відремонтують хідники? Адреси

2890 0
У Сихівському районі відремонтують хідники та внутрішньоквартальні дороги, загальною площею понад 10 тисяч квадратних метрів.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

За інформацією Сихівської районної адміністрації, на території району тривають ремонти внутрішніх дворів, тротуарів та внутрішньоквартальних доріг, загальною площею 10,6 тис. м кв.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, ремонтники завершують відновлення внутрішнього двора на проспекті Червоної Калини, 105-107, загальною площею 4,5 тис. м.кв.

Читайте також: У Львові з’являться три нові фонтани: локації, особливості

Роботи на інших 4 об'єктах триватимуть орієнтовно до середини серпня. «Це відновлення прибудинкової дороги на вулиці Стрийській, 59-61, на вулиці Хуторівці, 30-32, ремонт тротуарів на вулиці Угорській та на ділянці зупинки громадського транспорту на вулиці Стрийській. Ці об'єкти ніколи не ремонтували з часів їх будівництва», – зазначив Віктор Західний.

За його словами, районна адміністрація освоїла практично всі кошти, виділені на ремонт доріг, дворів та тротуарів. За умови додаткового фінансування буде відремонтована прибудинкова територія на вулиці Кавалерідзе, 12.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!