Де у Львові за 100 грн пограти у великий теніс? Чотири корти

18492 0
Великий теніс відноситься до тих видів спорту, який не тільки покращує здоров’я, а й допомагає розвинути координацію рухів, реакцію та спалює чималу кількість калорій. Tvoemisto.tv пропонує підбірку тенісних кортів Львова, на яких можна пограти за 100 гривень.
фото: strunka.com

фото: strunka.com

Спортивний комплекс «Електрон»

На території комплексу діють два відкритих тенісних корти. Майданчики для гри покриті штучною травою – спеціальним синтетичним покриттям. На кортах також є трибуни для глядачів. Грати в «Електроні» можна і ввечері. Для цього майданчики освітлюються за рахунок ліхтарів.

Усі клієнти комплексу можуть безкоштовно користуватися роздягальнями та душовими кабінками. В оренду в «Електроні» видають спортивний інвентар. За нього необхідно сплачувати окремо.

Вартість години гри у великий теніс на СК «Електрон» – 90 грн.

Час роботи: 8:00 – 23:00.                                                                                

Адреса: вул. Чупринки, 130.

Спортивний комплекс «Євроспорт»

На території «Євроспорту» є ґрунтових 7 кортів, 4 з яких відкриті, а 3 – закриті. Грати у теніс тут можуть як діти, так і дорослі. Комплекс пропонує душові, роздягальні та камери схову. Користування ними безкоштовне.  За додаткову плату можна замовити гру з тренером. Також платна оренда спортивного інвентарю.

Вартість години заняття у СК «Євроспорт» – 90 грн.

Час роботи: 7:00 – 23:00.

Адреса: пл. Петрушевича, 1.

Спортивний комплекс «Динамо»

На території комплексу діють 15 кортів для гри у великий теніс. Покриття території майданчиків ґрунтове. У комплексі можуть займатися як діти, так і дорослі. Крім того, у «Динамо» функціонують секції і для занять професіоналів у великому тенісі, і для любителів цього виду спорту. На території спортивного комплексу є безкоштовні роздягальні та душові. Додатково можна замовити заняття з тренером. Також окремо в оренду здають спортивний інвентар, якщо є така необхідність.

Вартість години заняття у СК «Динамо» – 100 грн.

Час роботи: 8:00 – 20:00.

Адреса: вул. В. Янева, 10.

«ТЕН»

«Тен» має три відкритих ґрунтових тенісних корти.  На території спортивного клубу можуть грати як діти, так і дорослі. Є можливість найняти тренера. Для відвідувачів діють безкоштовні роздягальні, душові, вбиральні. Також тут можна покуштувати коктейлі к кафе-барі. Окремо в оренду здається інвентар.

Вартість години гри у «ТЕН» – від 100 грн.

Час роботи: 7:00 – 21:00

Адреса: вул. Болгарська, 4. 

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!