Де у Львові заборонять проїзд великих вантажівок у спеку. Перелік

2233 1
Міська влада готує розпорядження «Про затвердження переліку вулиць, на яких буде обмежено рух великовагових транспортних засобів при температурі повітря вище 28 градусів».
фото: tsn.ua, fakty.ictv.ua, infolviv.eu

фото: tsn.ua, fakty.ictv.ua, infolviv.eu

Як розповів заступник міського голови Львова Сергій Бабак, з огляду на спеку, він звернувся до поліції за сприянням, щоби обмежити рух важкого транспорту по місту в денний час, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Вони пообіцяли це підтримати. Я написав листа у межах правил дорожнього руху, щоб вони сприяли», - розповів Сергій Бабак.

Читайте також: На Львівщині штрафують водіїв вантажівок за поїздки в спеку

За даними прес-служби, міський голова дав доручення підготувати відповідне розпорядження про заборону при високій температурі в’їжджати важкому транспорту в місто.

Уже визначено 35 вулиць Львова, де буде обмежено рух великовагових транспортних засобів загальною масою понад 24 тонн або навантаженням на вісь понад 7 тонн при температурі повітря вище 28 градусів з 08.00 год. до 22.00 год.

Голови районних адміністрації мають забезпечити встановлення відповідних дорожніх знаків, які обмежують рух великовагових транспортних засобів .

Подаємо перелік вулиць, де пропонують заборонити рух вантажівок удень при високій температурі:

 


Читайте також:
3 Серпня, 2017 10:38
жид спека вже тиждень, а вони тільки розпорядження готують. швидкість як у равликів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!