Де у Львові залишилося найбільше сміття. Інфографіка

3977 3
Загалом у місті залишаються перенакопиченими 406 майданчиків або 33% від загального числа.

Найбільше невивезеного сміття залишається у Сихівському районі – з 174 майданчиків. За ним іде Шевченківський район – 111 та Франківський – 78, інформує прес-служба  Львівської міської ради.

Читайте також: Ініціативу Zero Waste можуть зробити стратегією поводження з відходами у Львові

У Залізничному районі невивезено відходи з 41 майданчика, у Личаківському – з двох. У Галицькому районі очищені всі контейнерні майданчики.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (з них: 5 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я, 4 – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості.

Читайте також: Синютка хоче забрати у Садового вивезення сміття

За даними заступника міського голови Львова Сергія Бабака, за учора зі Львова вивезли 880 тонн відходів.

Як повідомляла Львівська ОДА, упродовж шести днів зі Львова вивезли 1765 тонн сміття.


Читайте також:
29 Червня, 2017 00:07
Надія Сміття з Бельгійського містечка яке знаходиться на Вул Бальзака7 також невивезли там робиться жах .Таке супер містечко а в'їзд до нього завалений .А напроти будинки де вікна неможливо відкрити ,сморід і мухи в квартирі .прошу вивезіть чим скорше .
28 Червня, 2017 22:01
сергій На вуліці Кульпарківській біля будинку 34-36 ситуація із вивозом сміття критична,рій мух,сморід.Де обіцяний вивоз
28 Червня, 2017 18:32
Любов На Коновальця 97 величезна гора сміття фактично біля дитячого майданчика. Мешканці вже не можуть відкрити вікно через нестерпний запах і рій мух. Діти зі всього мікрорайону грають ігри на смітнику. Чекаємо вивезення, а не звіту
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!