Де у Львові замінять понад 10 км теплових мереж

1655 0
За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», роботи з ремонту та реконструкції об’єктів теплопостачання відбуватимуться відповідно до сформованого плану-графіку ремонтних робіт у 2016 році.
фото ілюстративне: varianty.lviv.ua

фото ілюстративне: varianty.lviv.ua

«Кожного року ми проводимо капітальні ремонти, реконструкцію і модернізацію об’єктів теплопостачання, автоматизацію та диспетчеризацію. Усі ці роботи в комплексі дозволяють працювати надійно, безперебійно та економно – зменшувати використання енергоресурсів. У 2016 році, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, плануємо поміняти більше 10 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Труби міняємо на попередньо ізольовані, що дає змогу забезпечити безперебійне транспортування теплоносія, зменшити тепловтрати та збільшити термін експлуатації трубопроводів.

За кошти Європейського банку реконструкції та розвитку проведуть ремонтні роботи по заміні магістральної теплової мережі на вулиці Драгана. Це магістральна тепломережа діаметром 530 мм та  довжиною 395 м. Ця мережа забезпечує тепловою енергією значну частину споживачів Сихівського житлового масиву. Вона збудована у 1984 році, відслужила свій термін експлуатації, знаходиться в незадовільному стані та підлягала неодноразовим аварійним ремонтам, – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!