Де у Львові замовити доставку продуктів додому. Оновлено

59621 0
Карантин так карантин, але їсти потрібно.
Доставка.юа

Доставка.юа

В Україні триває карантин із метою профілактики поширення нового типу коронавірусу. Львівська міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення про закриття усіх магазинів, салонів, закладів громадського харчування, окрім продуктових магазинів, аптек, АЗС та спеціалізованих магазинів дитячого харчування.

І хоча продуктові магазини працюватимуть, деякі, можливо, і цілодобово, як рекомендувала міськрада Львова, та львів’янам радять якомога менше виходити з дому та максимально обмежити контакти з іншими. Тож пропонуємо підбірку сервісів доставки додому продуктів харчування. Ідеться не про готову їжу, а саме про продукти, з яких ви самостійно, поки перебуваєте на карантині, зможете приготувати щось на власний смак.

Ашан

Замовити продукти можна в інтернет-магазині мережі гіпермаркетів «Ашан. Львів». Забрати їх можна у кілька способів – вже запаковані в обраному магазині, у відділенні Нової пошти або отримати вдома за допомогою кур’єра. Вартість доставки кур’єром у Львові становить 89 гривень. Варто врахувати, що якщо ви хочете отримати доставку продуктів цього ж дня, замовлення треба зробити якомога раніше.

Метро

Мережа гіпермаркетів «Метро» також має свій інтернет-магазин, де можна вибрати усі потрібні вам товари. Доставка кур’єром по Львову тут коштує від 69 до 89 грн, залежно від дня і часу. На сайті інтернет-магазину «Метро» зазначають, що зараз мають підвищений попит на замовлення додому, тому можливі затримки.

Заказ.юа

Це сайт, через який можна замовити доставку продуктів у Львові із тих же гіпермаркетів «Ашан» і «Метро». Вартість доставки – така ж, часто надсилають купони на безкоштовну або акційну доставку.

Якщо ви опинились на карантині в Києві, то цей сервіс допоможе також замовити продукти і з інших мереж продуктових супермаркетів.

Hit24

Онлайн-супермаркет продуктів у Львові, де можна замовити доставку продуктів додому за 30 гривень щодня з 10:00 до 20:00. На сайті є графік доставок, де можна знайти вільний час.

Шувар

На львівському ринку «Шувар» також можна замовити доставку продуктів додому. По Львову замовлення приймаються на суму від 300 грн, у межах 10 км від Львова – від 350 грн. Сама доставка буде безкоштовною, якщо вага продуктів не перевищує 25 кг. Щоб отримати замовлення на наступний день, потрібно зробити його до 19:00.

Два кроки

Мережа !Fest також повністю призупиняє роботу своїх ресторанів. Натомість магазин «Два кроки» працюватиме цілодобово. Замовити їжу звідти можна за номером телефону: (067) 637 14 44.

Рукавичка

Щоб замовити продукти з цього магазину, необхідно зателефонувати на гаряу лінію 0 800 50 81 50 або заповнити форму за посиланням. Оператор має підтвердити замовлення, після чого його відправлять.

Умови доставки замовлень:

  • Зараз замовити продукти додому можна тільки в межах міста Львів.
  • Замовлення приймають із 8:00 до 20:00.
  • Продукти доставляють із 11:00-14:00, 14:00-17:00, 17:00-20:00.
  • Мінімальне замовлення 250 грн.
  • Вартість доставки 59 грн, для чеків від 600 грн – безкоштовно.
  • Оплатити замовлення можна при отриманні продукції виключно карткою через термінал.
  • Перелік продуктів на доставку обмежений. Всі доступні товари за посиланням.
  • Також існує обмеження по загальному об’єму 20 кг та максимум 2 кг однієї вагової позиції, води – 6 пляшок.
  • Ваговий товар та хліб доставляють у пакетах, роздрібний товар в упаковці виробника.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!