Де у Львові замовити їжу додому. Перелік закладів, що організували доставку на час карантину

8075 0
Замовити можна не лише піцу, а й улюблений суп чи салат.
Фото: facebook

Фото: facebook

Усі заклади громадського харчування у Львові зачинились на карантин. Але багато з них працюють у режимі доставки улюблених страв своїм клієнтам. Тож замовити додому можна не лише піцу і суші, а й все інше.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Доставку замовлень додому організувала мережа CukorGroup. До мережі входять Цукор на Братів Рогатинців, Epic Cheesburger Cafe, Морериби та Marusя. Замовлення приймаються за номером (097) 337 93 56.

Також замовити домому можна страви із закладів Делікатека та Каззка піцерія. Для замовлення потрібно звернутись на сторінки закладів у фейсбук та інших соцмережах або за вказаними там телефонами. Також заклади співпрацюють із сервісами доставки.

Ресторан Celentano на площі Ринок приймає замовлення на доставку за номером телефону (067) 959 03 75.

Cheese Bakery приймає замовлення за телефоном (063) 977 63  до 7 з 11:30-18:00. Мінімальна сума замовлення 350 гривень + 50 гривень доставка. Радіус доставки обмежений, потрібно уточнювати.

У районі вулиць Чупринки – Коновальця кавярня Baguette пропонує доставку піци зі знижкою 10%. Замовлення приймаються за номером (097) 077 57 75.

Читайте також: Не піцою єдиною. Яку їжу у Львові можна замовити додому

Мережа Fest Lokal пропонує доставити готові страви та напівфабрикати з Реберні, Криївки, JUST EAT IT, хліб з Братванки, штруделі та сирники з Львівських пляцків, комплексні обіди від Трапезної УКУ, а також Правдиве пиво та П'яну вишню. Замовлення приймаються за номером 067 63 71 444. А у фейсбуку з'явилась сторінка Fest доставка.

Доставку додому страв зі свого нового весняного меню пропонує і Термінал-А. З меню можна ознайомитись на фейсбук-сторінці закладу, а замовлення зробити за номером (068) 368 33 88.

Із 12:00 до 22:00 приймає замовлення на доставку Papi.Lviv, що на Валовій. Замовлення можна зробити через повідомлення у приват або за номером (093) 161 27 63. Вартість доставки – 30 грн, а сума мінімального замовлення – 200 грн. Оплата приймається на картку.

Читайте також: Де у Львові замовити доставку продуктів додому

Доставку супів, сендвічів і пасти можна замовити у Томатіна на їхньому сайті.

Піцу додому доставляють піцерії La П'єц, Панда піца, Mama Italiano, Dominos pizza, Велика тарілка.

Крім цього, кілька львівських закладів об'єдналися і при доставці з одного ви отримаєте промокод на якийсь бонус в інших трьох. До акції долучилися Чотири Чебуреки. Prosecco Bar, Ахалі. Більше, ніж хінкальня, TISTO Pizza Pasta i Marevo Craft&Organic. Бонуси працюють при замовленні зі сторінок закладів чи телефоном з безконтактним самовивозом.

Кримська перепічка на Сихові також організувала доставку за номером телефона: (068) 701 26 44, (099) 666 73 64.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!