Як у Львові зробити новорічний подарунок для солдата

5175 0
У кількох великих містах України стартувала акція «Армія подарунків. Свято для солдат». Волонтери збиратимуть новорічні подарунки бійцям на передовій. Подарунки для солдат можна приносити і у Львові.

«Друзі, ми, збираємо новорічні подарунки нашим бійцям на передовій, щоб у кожного з них було хоча би маленьке свято. Вони зустрічатимуть Новий Рік в окопах, аби ми з вами могли святкувати», - пишуть ініціатори акції у Facebok.

Студентське братство Українського Католицького Університету планує поїхати з виставою “Вертеп” у Харків та Краматорськ, пише AfishaLviv. Тож до кінця грудня у Львові збиратимуть подарунки для військових, оскільки саме з «Вертепом» їх повезуть хлопцям у Харківський військовий госпіталь та у Краматорськ, де зараз працюють волонтери з «Львівської Освітньої Фундації».

Подарунки львів’яни можуть приносити за адресою: вул. Козельницька, 2а, тел. 067 68 09 142 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!