Де в Залізничному районі Львова облаштують громадські простори: перелік

2744 0
Як поінформували у Залізничній районній адміністрації, в цьому році на території району заплановано облаштувати 4 громадські простори, передає прес-служба Львівської міської ради.
фото: dnpr.com.ua

фото: dnpr.com.ua

Зокрема, на вул. Широкій, 88-100 планують облаштувати скейт-парк. «Зараз розробляють візуалізацію облаштування цієї території. Вартість складе орієнтовно 2,9 млн грн», – зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослав Костяка.

Читайте також: Перспективи Садової. У Львові створять вулицю для людей

Також в цьому році облаштують 3 сквери: один на вул. Сірка та ще два – на вул. Ряшівській. За словами Святослава Костяки, тут капітально відремонтують доріжки, зовнішнє освітлення, встановлять урни та відпочинкові лавки.

Читайте також: Коти принесли комфорт у дитячу бібліотеку. Фото

Нагадаємо, минулого року на території Залізничного району відремонтували сквер, що на вул. Петлюри.

Читайте також: Як виглядатиме сквер на вул. Японській у Львові: візуалізація

У 2016 році на облаштування громадських просторів, відновлення доріг та хідників залізничній районній адміністрації з бюджету розвитку виділили 22,9 млн грн.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!