Де вакцинуватися у Львові сьогодні. Графік, локації, вакцини

911 0
Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.
Фото: Pexels

Фото: Pexels

Сьогодні, 10 листопада, у Львові можна вакцинуватися у стаціонарних та тимчасових пунктах вакцинації. Вони працюватимуть із 09.00 по 18.30. 

Стаціонарні пункти вакцинації

Графік роботи та наявні вакцини можна уточнити за телефоном медзакладу.

Тимчасові пункти вакцинації

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

Нагадаємо, що від 8 листопада в Україні невакцинованих освітян, працівників центральних органів влади та місцевих держадміністрацій почали відстороняти від роботи без збереження заробітної плати. Повернутися на роботу вони зможуть після отримання хоча б однієї Covid-дози.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!